Taramul pasiunii - Tierra de pasiones

In jos

Taramul pasiunii - Tierra de pasiones

Mesaj  No NaMe la data de Vin Iun 03, 2011 4:48 pm


Regizori:Danny Gavidia
Leonardo Galavis
Luis Manzo
Gen film:Drama

Spune povestea unei femei care se luptă pentru afacerea familiei, o podgorie din California, se luptă cu tatăl său care o dispreţuieşte şi cu iubirea pentru un bărbat văduv, pregătit să o cucerească.

Valeria (Gabriela Spanic) este o femeie frumoasă, inteligentă, cu un caracter puternic care a ajutat-o să supravieţuiască marilor dezamăgiri în iubire, lipsei de afecţiune din partea tatălui, Chema (Héctor Suárez), şi singurătăţii în care trăieşte. Ea crede că Pablo (Francisco Gattorno), prima sa iubire, a fost asasinat de tatăl ei. Valeria conduce podgoria prosperă a familiei alături de Chema cu care a avut întotdeauna o relaţie furtunoasă pentru că acesta a dispreţuit-o încă de la naştere. Cu o zi înainte de a se căsători cu logodnicul ei, Miguel (Ricardo Chávez), Valeria află că acesta este doar un profitor care vrea să se îmbogăţească şi îl părăseşte în faţa altarului.

Francisco (Saul Lisazo) este un ziarist renumit care a rămas văduv în urmă cu câţiva ani. Moartea soţiei l-a marcat foarte mult şi a trebuit să-şi crească singur băiatul, pe Roberto (Arap Bethke). Francisco a încercat să-şi refacă viaţa sentimentală alături de Paula (Carolina Lizarazo) pentru că se săturase să trăiască în singurătate, dar nu a iubit-o cu adevărat.

Într-o zi se duce la moşia tatălui său, unde descoperă că acesta s-a căsătorit cu o femeie mult mai tânără decât el, care l-a dus în pragul ruinei şi l-a împins spre sinucidere. La aflarea acestor veşti, Francisco decide să rămână la moşie pentru a salva afacerea familiei.

După un timp, el o cunoaşte pe Valeria şi, pentru că amândoi au temperamente puternice, intră de multe ori în situaţii tensionate. Cu toate acestea, între ei va apărea o iubire şi o pasiune pentru care vor lupta până la final.

Distributie:
Saúl Lisazo - Francisco Contreras
Gabriela Spanic - Valeria San Román
Héctor Suárez - José María San Román “Chema”
Ccatherine Siachoque- Marcia Hernández
Francisco Gattorno - Pablo González
Ariel Lopez Padilla - Javier Ortigoza
Geraldine Bazán - Belinda San Román
Aarap Betke - Roberto Contreras
Ricardo Chávez - Miguel Valdéz
No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Re: Taramul pasiunii - Tierra de pasiones

Mesaj  No NaMe la data de Vin Iun 03, 2011 4:50 pm

No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum