Trupul dorit - El cuerpo del deseo

In jos

Trupul dorit - El cuerpo del deseo

Mesaj  No NaMe la data de Vin Iun 03, 2011 9:11 am


Regizor:Danny Gavidia
Gen film:Drama

Pedro Jose Donoso (Andres Garcia) este un bărbat foarte bogat, care la 67 de ani câştigă iubirea unei tinere frumoase pe nume Isabel Arroyo (Lorena Rojas). Cu senzualitate şi abilitate, ea reuşeşte să-şi ascundă adevăratele intenţii şi dă impresia că-l iubeşte cu devotament pe don Pedro.
Singura care se îndoieşte de personalitatea lui Isabel, este fiica lui Pedro, Angela (Vanessa Villela) care nu se înţelege foarte bine cu mama ei vitregă.

Destinul îi face o surpriză de proporţii lui Pedro, care moare pe neaşteptate, în urma unui atac de cord. El nu se resemnează şi vrea să se întoarcă pe Pâmânt, pentru a fi alături de persoanele dragi.

Salvador Cerinza (Mario Cimarro) este un ţăran foarte tânăr şi sărac, care face tot posibilul pentru a-şi ajuta familia pe plan financiar. Pedro Jose şi Salvador mor în acelaşi timp, iar aceasta este ocazia perfectă pentru spiritul lui Pedro, care acum reuşeşte să se reincarneze în corpul lui Salvador.

Pedro se întoarce transformat într-un bărbat chipeş şi foarte tânăr şi descoperă cu stupoare că soţia lui îl înşela cu Martin, unul din angajaţii lui de încredere.

În noul lui trup, Pedro va descoperi adevărata faţă a soacrei sale, Nina (Liz Coleandro), o femeie avară şi egoistă, spre deosebire de Valeria (Diana Osorio), verişoara lui Isabel, o fată timidă şi bună la suflet. Pedro nu va avea parte numai de dezamăgiri, pentru că va descoperi că poate avea încredere în Abigail (Ana Silvetti), menajera care i-a fost credincioasă o viaţă întreagă.

Vinovaţi sau nevinovaţi, nimeni din familie nu va scăpa de surprizele provocate de prezenţa neliniştitoare a străinului.

Distributie:
Andres Garcia - Pedro Jose Donoso
Mario Cimarro - Salvador Cerinza
Lorena Rojas - Isabel Arroyo
Martin Karpan - Andres Coronado
Vanessa Villela - Angela Donoso
Ana Silvetti - Abigail Dominguez
Erick Elias - Antonio Dominguez
Pablo Azar - Simon Dominguez
Roberto Moll - Walter
Jeannette Lehr - Gayetana Charlie
Martha Picanes - Dona Rebeca
Diana Osorio - Valeria
Yadira Santana - Vicky
No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Re: Trupul dorit - El cuerpo del deseo

Mesaj  No NaMe la data de Vin Iun 03, 2011 9:12 am

No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum