Amy,fetita cu ghiozdanul albastru - Amy la nina de la mochila azur

In jos

Amy,fetita cu ghiozdanul albastru - Amy la nina de la mochila azur

Mesaj  No NaMe la data de Vin Iun 03, 2011 9:04 am


Regizori:Roberto Sosa
Arturo García Tenorio
Gen film:Drama

Amy, fetiţa cu ghiozdanul albastru" este povestea unei fetiţe poznaşe şi visătoare care a schimbat destinul unui sat întreg, o telenovelă pentru toată familia. Telespectatorii se pot întâlni cu Danna Paola ("Maria Belen"), Nora Salinas ("Îngeraşul") şi Eduardo Capetillo ("Mama vitregă") într-o producţie care aduce zâmbetul pe buze în orice situaţie.
Amy (Danna Paola) este o fetiţă de 8 ani, plină de viaţă. Ea locuieşte, la malul mării, într-o barcă de pescar alături de tatăl adoptiv, Matias care a salvat-o de la un naufragiu când era un bebeluş. Ea visează acum să devină căpitan, ca Matias (Pedro Armendariz). Ştie să folosească o busolă şi găseşte imediat prin apă melci sau pietricele colorate, din care face coliere, pe care le vinde în sat. Cine nu o cunoaşte, ar spune că este un băieţel pentru că se îmbracă ca un marinar şi îşi ascunde părul într-o şapcă veche.

Octavio Betancourt (Eduardo Capetillo) este un milionar care a venit de curând în sat. Nimeni nu ştie că el a venit pentru a-şi căuta fiul pierdut acum 8 ani în urma unei furtuni pe mare. Octavio vrea să-i lase toată averea, pentru că nu mai are mult de trăit. Pentru a-şi găsi copilul, Octavio se deghizează într-un clovn şi astfel o cunoaşte pe Amy, fară însă a şti că sunt tată şi fiică.

Amy face parte dintr-un grup de prieteni care se numeşte "Vânătorii de comori" - "Los Cazadores de Tesoros"-. Ei se strâng în fiecare seară pentru a asculta poveştile pe care le spune Matias. Cu această ocazie îl cunoaşte pe Raul (Joseph Sasson), un băiat aventurier, venit de la oraş, cu care se va înţelege foarte bine.

Lângă port, pe o mică insulă se află un impunător castel: orfelinatul San Felipe, pe care îl conduce Carlota cea malefică (Alejandra Meyer). Ea se foloseşte de copiii orfani, pentru a face rost de bani pe care să-i cheltuiască pentru a-şi îndeplini un vis mai vechi: să aibă colecţia cea mai mare de bijuterii. Şi decide că următoarea victimă să fie Amy.

Datorită unui mesaj pe care orfanii i-l trimit într-o sticlă, Amy află care sunt intenţiile Carlotei şi trăieşte cu spaima că va fi despărţită de tatăl adoptiv.

Cu ajutorul lui Raul şi a grupului de prieteni, Amy va încerca să-i salveze pe copiii din orfelinatul San Felipe. În această luptă cunoaşte o frumoasă sirenă, Coral (Tatiana), care o va ajuta să găsească comoara cea mai mare: fericirea.

No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Re: Amy,fetita cu ghiozdanul albastru - Amy la nina de la mochila azur

Mesaj  No NaMe la data de Vin Iun 03, 2011 9:04 am

No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum