Anita - Anita no te rajes

In jos

Anita - Anita no te rajes

Mesaj  No NaMe la data de Vin Iun 03, 2011 8:56 am


Regizori:Danny Gavidia
David Posada
Gen film:Romantic

Anita Guerrero (Ivonne Montero) este o mexicancă frumoasă şi plină de viaţă a cărei mamă a murit când ea era foarte mică. Anita decide să plece la Los Angeles pentru a-şi căuta mătuşa, pe Graciela Guerrero (Elluz Peraza). Ceea ce nu ştie Anita este că Graciela este adevărata ei mamă, care nu a vrut-o pentru că era copilul avut în urma unui viol.
Graciela se ascundea sub un nume fals şi era căsătorită cu un inginer foarte bogat de origine irlandeză. Anita este o fată simpatică, surâzătoare, spontană căreia îi vin foarte multe idei. Ea ajunge la Miami unde îşi va găsi iubirea, pe Eduardo Contreras (Jorge Enrique Abello) un inginer faimos care se îndrăgosteşte nebuneşte de ea cu toate că este căsătorit cu fotomodelul Ariana (Natalia Streignard).

Căsnicia lor este un adevărat dezastru, iar Eduardo se simte foarte frustrat când se află în preajma soţiei lui. Ariana este o femeie frivolă, calculată şi insensibilă. Îi este infidelă lui Eduardo chiar cu cel mai bun prieten al lui, cu Ramiro Albornoz (Giovan Ramos). Eduardo nu mai suportă relaţia şi vrea să divorţeze, dar planurile îi sunt date peste cap când află că Ariana aşteaptă un copil care este de fapt al lui Ramiro. Ariana vrea să scape de sarcină şi îşi provoacă un avort. Următorul pas: o acuză pe Anita de pierderea copilului.

Eduardo, năucit de răutatea Anitei o denunţă pe aceasta la poliţie. În timp ce fuge de poliţie, peste Anita dă o maşină care era condusă chiar de adevărata ei mamă. Graciela îşi dă seama că destinul îi aduce fiica în cale şi decide să o protejeze însă fără să-i mărturisească adevărul. Cu timpul o îndrăgeşte, dar nu ştie cum să-i spună că este de fapt mama ei.

Anita este prinsă de poliţie şi închisă. La închisoare ea află adevărul despre persoanele care i-au făcut rău şi începe să-i urască pe toţi, inclusiv pe mama ei. După o vreme, Anita este declarată nevinovată datorită pretendentului ei, avocatul Julio Cesar. Graciela şi Eduardo îşi recunosc greşeala şi vor să recâştige iubirea Anitei.

Distributie:
Ivonne Montero - Anita
Jorge Enrique Abello - Luis Eduardo Contreras
Natalia Streignard - Ariana Dupont
Marcelo Cezán - David Aristizábal
Elluz Peraza - Graciela O’Donell / Consuelo Guerrero
Eduardo Serrano - Emiliano Contreras
Isabel Moreno - Cachita Moret
Jeannette Lehr - Carlota Dupont
Martha Picanes - Amanda Aristizábal
Roberto Moll - Abelardo Reyes
Michelle Manterola - Lucecita Moret
Chistian Tappan - Padre Francisco
Giovan Ramos - Ramiro Albornoz
Alexa Kuve - Dulce María Contreras
Millie Ruperto - Ámbar Barros
Andrea Loreto - Angie Barros
No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Re: Anita - Anita no te rajes

Mesaj  No NaMe la data de Vin Iun 03, 2011 9:01 am

No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum