Impotriva destinului - Contra viento y marea

In jos

Impotriva destinului - Contra viento y marea

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 6:28 pm


Regizori:Beatriz Sheridan
Victor Rodriguez
Marta Luna
Gen film:Drama

Natalia Ríos (Marlene Favela) este o tânără foarte frumoasă care locuieşte cu mătuşa ei, Inés, într-un un sat din statul Colima. Arcadio (Roberto Ballesteros), soţul mătuşii sale este un bărbat fără scupule, care încearcă să abuzeze de Natalia şi apoi o vinde unor ticăloşi.
Unuia dintre ei, lui Valente (Alberto Estrella) i se face milă de ea şi o ajută să scape de la bordelul unde a fost dusă. Reîntoarsă în satul natal, ea o găseşte pe mătuşa ei pe patul de moarte şi ca o ultimă dorinţă, o roagă să plece departe şi să locuiască în casa familiei Serrano. Când ajunge în oraş, Natalia este primită cu braţele deschise de don Teodoro Serrano (Luis Couturier) şi de fiica lui, Sandra (Adriana Fonseca), dar soţia lui, Apolonia (Azela Robinson) o tratează cu dispreţ.

În satul Santa Rosa del Mar locuieşte Sebastian (Sebastián Rulli) cu mama lui adoptivă, Amparo (Silvia Manríquez), care l-a respins întotdeauna şi cu fratele ei vitreg, Eduardo (Ernesto D'Alessio), cel mai bun prieten al său. Într-o zi, Sebastian îl apără pe Eduardo de un beţiv care în urma incidentului a rămas inconştient în mijlocul străzii. Un vagabond a văzut totul şi încercând să-i fure lucrurile beţivului, îl omoară. Sebastian este găsit vinovat de moartea beţivului şi este trimis la închisoare.

După câţiva ani, Natalia îl cunoaşte pe Eduardo, cu care este colegă de facultate. El se îndrăgosteşte nebuneşte de ea. Între timp, Sebastian iese din închisoare mai devreme pentru bună purtare şi iese să sărbătorească cu prietenii. Printr-o întorsătură a destinului o cunoaşte pe Natalia, pe care ajunge să o iubească. Sebastian şi Eduardo nici nu îşi închipuie că s-au îndrăgostit de aceeaşi femeie.

În încercarea de a-şi găsi o slujbă, Sebastian se reîntâlneşte cu Natalia şi din acel moment iubirea lor începe să crească. Ea îi promite că îi va găsi o slujbă la compania familiei Serrano, unde lucrează. În acest timp, Apolonia âî caută pe fiul ei ilegitim pe care l-a avut în tinereţe şi i l-a dăruit soţului lui Amparo. Încercând să-şi îmbogăţească propriul fiu, Amparo îi spune Apoloniei că Eduardo este fiul ei.

Apolonia îl va proteja pe Eduardo şi îi va îndeplini toate dorinţele. Când află că fiul ei este îndrăgostit de Natalia, va încerca să o oblige pe aceasta să se căsătorească cu el.

Eduardo se îmbolnăveşte foarte grav şi medicii îl anunţă că nu mai are mult de trăit. Natalia va trebui să decidă dacă se căsătoreşte cu Eduardo sau dacă va îşi va apăra iubirea împotriva tuturor obstacolelor.

Distributie:
Marlene Favela - Natalia
Sebastian Rulli - Sebastian
Adriana Fonseca - Sandra
Azela Robinson - Apolonia
Luis Couturier - Teodoro
Alberto Estrella - Valente
Armando Araiza - Imanol
Kika Edgar - Regina-Luna Gitana
Ernesto D’Alessio - Eduardo
Beatriz Sheridan - Carlota
Alexis Ayala - Ricardo
Evita Munoz ‘Chachita’ - Dona Cruz
No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Re: Impotriva destinului - Contra viento y marea

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 6:29 pm

No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum