Juramantul - Pasion de gavilanes

In jos

Juramantul - Pasion de gavilanes

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 5:46 pm


Regizor:Rodrigo Triana
Gen film:Drama

După ce au trecut graniţele şi au părăsit ţara, locul unde au avut parte numai de necazuri, fraţii Reyes Guerrero se stabilesc într-un orăşel unde îşi fac un mic magazin de panificaţie, pentru a câştiga ceva bani. Juan (Mario Cimarro), fratele cel mare este şeful magazinului de panificaţie.
l este un bărbat responsabil dar destul de strict şi sever, lucru care nu este pe gustul fraţilor săi.

Óscar (Juan Alfonso Baptista), fratele mijlociu, ambiţios, calculat, nu se mulţumeşte cu puţinul şi caută mereu să facă rost, în orice chip, de bani. Franco (Michel Brown) la fel de chipeş ca şi fraţii săi dar mult mai moale la caracter decît ei - este un boem care visează la femei frumoase şi care se îndrăgosteşte la nebunie de Rosario Montes (Zharick León), cântăreaţă într-un bar.

Libia Reyes (Ana Lucía Domínguez), mezina, în vârstă de 17 ani, este bucuria fraţilor ei care o protejează în exces. Iar problemele apar tocmai din cauza ei… Libia se îndrăgosteşte de Bernardo Elizondo, un bărbat mai mare decât ea şi care, la rândul lui, se îndrăgosteşte nebuneşte de ea. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste în secret, dragoste care până la urmă este descoperită de către fraţii Reyes. Indignaţi, aceştia încearcă să-i despartă. Juan este cel care se opune cel mai vehement acestei relaţii. Situaţia se complică în momentul în care Libia mărturiseşte că este însărcinată, fapt în faţa căruia cei trei fraţi vor trebui să accepte relaţia celor doi.

Fraţii Reyes îi vor cere lui Bernardo să se căsătorească cu Libia iar el acceptă, deşi el mai este căsătorit şi are o altă familie. Bernardo este dispus să renunţe la familia lui pentru a i se dedica în totalitate Libiei. Totuşi, el are un accident şi moare. Aflând despre moartea lui Bernardo şi descoperind că era căsătorit, Libia îşi pune capăt zilelor, aruncându-se de pe un pod. Fraţii ei o îngroapă şi jură că-i vor răzbuna moartea.

La câteva zile după tragicul eveniment, ei se duc la reşedinţa familiei Elizondo şi datorită circumstanţelor, fraţii sunt confundaţi cu nişte muncitori care trebuie să construiască o cabană pe proprietatea acestei familii. Profitând de această situaţie, ei nu-şi dezvăluie adevărata identitate şi pregătesc un plan de răzbunare. Astfel, ei au de gând să le facă pe surorile Elizondo să se îndrăgostească de ei, aşa cum a făcut şi Bernardo cu sora lor, Libia. Gabriela, soţia lui Bernardo (Kristina Lilley) este o femeie dură, egoistă, obişnuită să pună interesul ei în faţa dorinţei celorlalţi. Norma (Dana García), fata cea mijlocie a lor este o fată frumoasă, dar nefericită: ea a fost victima unui viol şi acum este căsătorită, forţată de mama ei, cu un bărbat pe care îl urăşte.

Norma mai are două surori: Jimena (Paola Rey) şi Sarita (Natasha Klauss). Cele două sunt manipulate şi mult prea protejate de către mama lor, Gabriela, care le neagă dreptul de a-şi trăi din plin tinereţea.

Martín Acevedo (Jorge Cao), tatăl Gabrielei, este singurul care pare săi facă faţa dictaturii fiicei lui. Martín este un fost militar care a rămas invalid şi care îşi duce viaţa într-un scaun cu rotile şi care nu se teme să spună ceea ce simte. Un alt membru al familiei Elizondo este soţul Normei, Fernando Escandón (Juan Pablo Shuk). Distins, elegant şi cult, acesta s-a căsătorit din interes, familia lui fiind în ruină. Eva, administratorul proprietăţii, va juca un rol fundamental în planul de răzbunare al fraţilor Reyes.

Ea ştie un secret de-al Gabrielei care o va face să se răzbune pe ea, aliindu-se cu fraţii pentru a distruge familia Elizondo. Ura profundă va începe să se schimbe atunci când fraţii Reyes vor cădea în propria lor capcană şi proprietatea Elizondo se transformă într-un câmp de luptă unde dragostea, ura şi pasiunea vor juca roluri foarte importante.

Distributie:
Danna Garcia - Norma Elizondo
Mario Cimarro - Juan Reyes
Paola Rey - Jimena Elizondo
Juan Alfonso Baptista - Oscar Reyes
Michel Brown - Franco Reyes
Natasha Klaus - Sarita Elizondo
Ana Lucia Dominguez - Libia Reyes si Ruth Uribe
Zharik Leon - Rosario Montes
Juan Sebastian Aragon - Armando Navarro
Juan Pablo Shuk - Fernando Escandon
Jorge Cao - Martin Acevedo
Gloria Gomez - Eva Rodriguez
No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Re: Juramantul - Pasion de gavilanes

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 5:50 pm

No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum