Tormente - La tormenta

In jos

Tormente - La tormenta

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 5:39 pm


Regizori:Agustín Restrepo
Mauricio Cruz
Gen film:Romantic

Maria Teresa Montilla (Natalia Streignard) şi Santos Torrealba (Christian Meier) sunt două persoane care trăiesc în medii complet diferite. Ei vor descoperi, în timp, că de la ură la iubire este un pas foarte mic, în ciuda faptului că vor face tot posibilul pentru a nu se îndrăgosti unul de altul.
Totul începe atunci când Maria Teresa, o femeie de afaceri sofisticată, obişnuită cu viaţa cosmopolită de la oraş, se va vedea nevoită să renunţe la comodităţile cu care era obişnuită pentru a se muta la ţară, la "La Tormenta", o moşie de-a tatălui său, pe care trebuie s-o facă rentabilă. Această proprietate este singura salvare pentru familia ei, aflată în pragul ruinei.

Foarte sigură că îşi va atinge, ca de fiecare dată, obiectivul, atunci când ajunge la moşie, îşi dă seama că dorinţa ei de a pune din nou pe picioare "La Tormenta" nu este un lucru uşor de realizat, din moment ce are de-a face cu o lume complet necunoscută şi ciudată pentru ea.

Cel mai cumplit lucru pentru Maria Teresa este faptul că va trebui sa-l suporte pe Santos Torrealba, un bărbat al câmpului care are faima de afemeiat şi donjuan. Cei doi nu se vor înţelege din primul moment în care se întâlnesc.

De îndată ce fac cunoştinţă, cei doi realizează că sunt foarte diferiţi şi vor avea mari probleme să locuiască pe aceeaşi moşie. Totuşi, cu cât încearcă să se îndepărteze mai mult unul de celălalt, cu atât va creşte mai mult atracţia şi pasiunea dintre ei. Astfel, vor ajunge să trăiască o furtunoasă poveste de iubire, pasiune şi intrigă.

Distributie:
Natalia Streignard - María Teresa Montilla
Christian Meier - Santos Torrealba
Natasha Klauss - Isabela Montilla
Marcelo Buquet - Simón Guerrero
Aura Cristina Geithner - Bernarda Ayala
Eileen Abad - Valentina Ayala
Juan Pablo Shuk: - Padre Damián
Cristina Lilley - Edelmira Guerrero
María Cristina Gálvez - Remedios de Camacho
Iván Rodríguez - Sipriano Camacho
No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Re: Tormente - La tormenta

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 5:41 pm

No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum