Pasiune - Pasión

In jos

Pasiune - Pasión

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 5:10 pm


Regizor:Monica Miguel
Gen film:Drama

În satul San Fernando se sărbătoreşte logodna frumoasei Camila (Susana González) şi a lui Santiago (Sebastián Rulli), chipeşul fierar al satului. Don Jorge, tiranicul stăpân al pământurilor doreşte să îşi pună în funcţiune atribuţiile de şef. Prin urmare îşi trimite oamenii să o răpească pe Camila din mijlocul petrecerii, dar Santiago se împotriveşte şi este rănit. Camila acceptă să plece de bună voie pentru a-i salva viaţa logodnicului ei şi este dusă acasă la Don Jorge. Seara, acesta adoarme fără să se fi atins de ea şi cu multă dibăcie, Camila reuşeşte să fugă şi să se întoarcă în sat. Acolo, nimeni nu crede că este în continuare virgină.

Câteva zile mai târziu, satul este atacat de piraţi, iar unii dintre săteni, printre care şi Camila, sunt luaţi prizonieri pentru a fi vânduţi ca sclavi în Caraibe. Ricardo (Fernando Colunga), căpitanul piraţilor, este sedus de frumuseţea Camilei şi vrea să o protejeze, dar se răzgândeşte şi astfel aceasta este cumpărată ca sclavă în insula Mariana de către Don Timoteo de Salamanca y Almonte. El este un bătrân care îşi urăşte familia atât de mult încât are un plan machiavelic să o ruineze. Pentru asta, se căsătoreşte cu Camila ca să-i lase ei toată averea.

Timpul trece, Timoteo moare şi astfel Camila rămâne cu o moştenire impresionantă. Ea decide să se întoarcă în satul San Fernando, unde cu toţii o credeau moartă şi unde află că Santiago s-a căsătorit cu sora ei, Rita. În viaţa Camilei apare din nou şi Ricardo, căpitanul piraţilor şi nepotul lui Don Timoteo. Între cei doi există o atracţie foarte puternică şi deşi Camila este conştientă că Ricardo vrea să recupereze averea unchiului său, se naşte o poveste de dragoste.

Lucrurile se complică în momentul în care Santiago îi mărturiseşte Camilei că încă o mai iubeşte. Camila este confuză şi se împarte între Santiago, prima ei iubire şi Ricardo, un om dur şi certat cu legea, dar pe care-l iubeşte pe zi ce trece mai mult şi care a trezit în ea focul irezistibil al pasiunii

Distributie:
Susana González - Camila
Fernando Colunga - Ricardo
Daniela Castro - Lisabeta
Sebastián Rulli - Santiago
Juan Ferrera - Jorge
Rocío Banquells - Ofelia
Luis José Santander - John Foreman
Elías Moreno - Alberto
Gabriela Rivero - Fortunata
Raymundo Capetillo - Justo
Maty Huitron - Francisca
Alberto Estrella - Mario
Kika Edgar - Inés
Mariana Karr - Sofía...
No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Re: Pasiune - Pasión

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 5:11 pm

No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum