Pe cuvant de femeie - Palabra de mujer

In jos

Pe cuvant de femeie - Palabra de mujer

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 5:04 pm


Regizor:Benjamín Cann
Gen film:Drama

“Pe cuvânt de femeie” este povestea a patru femei: Vanesa (Edith Gonzáles), Fernanda (Yadhira Carrillo), Paulina (Ludwika Paleta) şi Matilde (Lidia Ávila), care, deşi provin din medii sociale diferite, îşi deschid împreună o afacere care le va aduce succesul mult dorit .
Vanesa (Edith Gonzáles) decide să investească, împreună cu prietena sa milionară Delia (Cynthia Klitbo), într-o casă de producţie care să aibă o emisiune cu şi despre femei. Fernanda, Paulina, Matilde şi Irmita se implică şi ele în afacere, devenind astfel asociate şi foarte bune prietene.

Viaţa Vanesei se schimbă atunci când, după 22 de ani de căsnicie, soţu ei Julián (Agustín Arana) o părăseşte pentru tânăra sa amantă. Vanesa încearcă să treacă peste această deziluzie şi să fie puternică pentru cei doi copii ai săi. Aceştia nu ştiu însă că mama lor a trecut printr-o tragedie foarte mare cu 20 de ani în urmă, când şi-a pierdut primul copil. Faptul că soţul său o abandonează o face să retrăiască acele momente dureroase. În această perioadă grea a vieţii ei, Martin (Juan Soler), prietenul său de o viaţă, va fi un adevărat suport moral pentru Vanesa şi îi va oferi iubirea de care are nevoie.

Paulina (Ludwika Paleta) este o tânără care nu şi-a putut ierta tatăl pentru că a abandonat-o când era doar un copil. Singură pe lume, Paulina nu are altă soluţie decât să se mute la mătuşa sa Carlota (Irma Lozano), o femeie manipulatoare care se teme foarte mult de singurătate. Dezamăgită de viaţa pe care a dus-o, Paulina jură să nu se îndrăgostească niciodată. Când tatăl ei se întoarce pentru a-i cere iertare, ea o cunoaşte pe soţia şi fiul acestuia, Flora şi Adrian. Paulina se ataşează de mama sa vitregă, dar pe Adrian îl respinge total. Cu timpul însă, ea va descoperi că el este dragostea vieţii sale.

Fernanda (Yadhira Carrillo) este economistă de profesie şi mamă singură încă din adolescenţă. Ea are o relaţie foarte apropiată cu fiica sa, pe care o consideră cea mai bună prietenă. Fernnada a fost nevoită să înfrunte dificultăţile vieţii fără tatăl fetiţei sale, deoarece acesta a părăsit-o pentru a se căsători cu o femeie foarte bogată. Când Fernanda crede că totul este pierdut, în viaţa sa apare Hernán (Lisardo), un aventurier misterios fără intenţii serioase, care se schimbă total atunci când se îndrăgosteşte de ea.

Matilde (Lidia Ávila) este cea care va produce emisiunea pentru femei, datorită inteligenţei şi creativităţii sale. Ea provine dintr-o familie umilă, tatăl său este mecanic, iar mama vânzătoare. Fratele său vitreg, student la medicină, se îndrăgosteşte de ea, dar Matilde nu îi dă atenţie si îl sfătuieşte să îşi găsească pe cineva ca el. Ca o ironie a sorţii, ea se îndrăgosteşte de fiul milionarei Delia, care se va opune cu desăvârşire relaţiei celor doi.

Distributie:

Edith Gonzáles - Vanesa Noriega
Yadhira Carrillo - Fernanda Ortiz
Ludwika Paleta - Paulina
Lidia Ávila - Matilde Solano
Agustín Arana - Julián Noriega
Juan Soler - Martin Castellanos
Victor Noriega - Emanuel Ortiz
Lisardo - Hernán Ortiz
Otto Sirgo - Mariano
Irma Lozano - Carlota
Jaqueline Voltaire - Flora
Alejandro de la Madrid - Adrián
Salvador Sanchez - Lupe
No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Re: Pe cuvant de femeie - Palabra de mujer

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 5:05 pm

No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum