Razbunarea Victoriei - Olvidarte jamas

In jos

Razbunarea Victoriei - Olvidarte jamas

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 4:51 pm


Regizor:Arquímedes Rivero
Gen film:Drama

Frumoasa Victoria (Sonya Smith) suferă de 20 de ani din cauza unei nedreptăţi şi aşteaptă momentul oportun să se răzbune.
Pe când era o adolescentă naivă a fost înşelată şi sedusă de Gonzalo Montero (Sebastián Ligarde), fiul lui don Gregorio (Guillermo Murria), stăpânul nemilos al moşiei unde ea lucra. A rămas însărcinată, dar copilul nu s-a născut din cauza lui Gladis, (Karen Sentíes) furioasa soţie a lui Gonzalo. De atunci, Victoria, care în acea vreme era cunoscută sub numele de Luisa, nu s-a gândit decât la răzbunarea împotriva familiei Montero. Vrea ca ei să plătească pentru suferinţa pe care i-au pricinuit-o.

Acum, o femeie matură şi foarte bogată, Luisa / Victoria se întoarce în Florida împreună cu fiica ei adoptivă cu scopul de a se răzbuna. Începe prin a se angaja la moşia familiei Montero, unde Gonzalo, Gladis şi Don Gregorio sunt foarte intrigaţi de asemănarea existentă între noua angajată şi femeia din trecut pe care au preferat să o dea uitării.

Cu toate acestea, răzbunarea Victoriei nu va fi atât de uşoară pentru că nu a ţinut seama că iubirea ar putea apărea din nou în viaţa ei. Se îndrăgosteşte de Diego (Gabriel Porras), vecinul familiei Montero. Iar el, deşi pare dur, este un om îndurerat care are nevoie de multă afecţiune.

Lucrurile se complică atunci când Carolina (Mariana Torres), fiica adoptivă a Victoriei, se îndrăgosteşte de Alejandro, fiul lui Gonzalo Montero.

Victoria îşi dă seama că pentru a fi cu adevărat fericită şi ea şi fiica ei, trebuie să uite de planurile de răzbunare, cu toate că nu poate uita suferinţa pricinuită.

Distributie:
Sonya Smith - Luisa/Victoria
Gabriel Porras - Diego Ibarra
Mariana Torres - Carolina
Daniel Elbitar - Alejandro
Sebastián Ligarde - Gonzalo Montero
Guillermo Murria - Gregorio Montero
Martha J. López - Lucrecia
Héctor Soberón - Renato
Karen Sentíes - Gladys Montero
Maite Embil - Florencia Montero
Rodrigo Vidal - Miguel
Brenda Bezares - Constanza Montero
No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Re: Razbunarea Victoriei - Olvidarte jamas

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 4:52 pm

No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum