Rebelii - Rebelde

In jos

Rebelii - Rebelde

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 11:22 am


Regizori:Luis Pardo
Juan Carlos Muñoz
Gen film:Drama

"Rebelde" este o poveste plina de iubire, aventură, muzică şi dans, care a declanşat o adevarată isterie în rândul telespectatorilor de pretutindeni, inclusiv din România.

“Elite Way School” este un colegiu privat care se bucură de prestigiu internaţional şi unde au acces numai adolescenţii din înalta clasă socială. Această instituţie are şi un program special de burse pentru tinerii cu puţine resurse financiare; cu toate acestea, puţini din cei înscrişi reuşesc să absolvească colegiul.

Printre tinerii care învaţă la “Elite Way School” se numără Mía, Miguel, Diego şi Roberta care descoperă că au ceva în comun: pasiunea pentru muzică.

Roberta (Dulce María) este fiica unei faimoase cântăreţe, nu este adepta regulilor, iar faptul că a crescut în umbra mamei ei o face să se îndoiască de talentul muzical. Miguel (Alfonso Herrera) a venit din Monterrey cu o bursă de studii, iar adevăratul lui scop este de a se răzbuna pe bărbatul pe care îl învinovăţeşte de moartea tatălui său. Pentru Diego (Christopher Uckermann), fiul unui important politician, muzica nu reprezintă numic mai mult decât un hobby. A moştenit atitudinea arogantă a tatălui său, care nu este niciodată mulţumit de realizările lui Diego.

Mía (Anahí) este veselă, foarte populară între colegi, fiica unui important designer de modă. Este foarte supărată când va afla că tatăl ei s-a îndrăgostit de o femeie foarte vulgară, Alma Rey (Ninel Conde), mama Robertei.

Aceşti patru tineri şi toţi colegii lor vor trăi experienţe care le vor schimba modul de a gândi şi îi vor ajuta să realizeze care este drumul cel mai potrivit pentru viaţa fiecăruia. Tuturor le va face probleme profesorul Enrique Madariaga (Patricio Borghetti) care face parte dintr-o societate secretă, “La Logia”, al cărui scop este să păstreze pură imaginea clasei privilegiate.

Distributie:
Anahí - Mía Colucci
Dulce María - Roberta Pardo
Maite Perroni - Lupita Fernández
Alfonso Herrera - Miguel Arango
Christopher Uckermann - Diego Bustamante
Cristian Chávez - Giovanni Méndez
Enrique Rocha - León Bustamante
Juan Ferrara - Franco Colucci
Ninel Conde - Alma Rey
Patricio Borghetti - Enrique Madariaga
Leticia Perdigón - Mayra Fernández
No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Re: Rebelii - Rebelde

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 11:23 am

No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum