Tequila cu suflet de femeie - Destilando amor

In jos

Tequila cu suflet de femeie - Destilando amor

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 11:04 am


Regizor:Miguel Córcega
Gen film:Drama

Teresa Hernández (Angélica Rivera), “Gaviota” şi mama ei îşi câştigă existenţa ca şi culegătoare, având de lucru doar în timpul recoltelor. În fiecare an cele două se întorc în oraşul Tequila, la moşia La Montalveña, pentru recolta de agave. Proprietatea în cauză este a lui Don Amador (Joaquín Cordero), capul unei familii prestigioase din zonă. Don Amador mai are puţin de trăit şi a ales să-şi petreacă ultimele zile la moşie, pe acele meleaguri atât de îndrăgite.

Când moare, întreaga familie se strânge, din toate colţurile lumii, la înmormântare. Rodrigo şi vărul lui, Aarón (Sergio Sendel) vin de la Londra, unde îşi fac doctoratul şi după citirea testamentului, ambiţia lui Aarón se trezeşte. Conform ultimelor dorinţe ale lui don Amador, averea urmează să ajungă în mâinile primului copil de sex masculin al unuia dintre cei doi. Dar pentru că Rodrigo nu a reuşit să facă dragoste cu nici o femeie, şansele sunt slabe să fie el tatăl moştenitorului. Cu toate acestea sosirea Gaviotei în viaţa lui va schimba destinul tuturor.

Când Rodrigo şi Gaviota se cunosc, se îndrăgostesc şi se dăruiesc complet unul altuia. Din păcate, sunt nevoiţi să se despartă pentru că Rodrigo trebuie să îşi termine doctoratul la Londra, dar îi promite Gaviotei că se vor revedea peste un an. La puţin timp, Gaviota află că este însărcinată şi fără a fi conştientă de amploarea aventurii în care intră, pleacă spre Anglia, în căutarea bărbatului pe care îl iubeşte. Înşelată de un fotograf care îi promite ajutorul, Gaviota ajunge într-un bordel din Paris.

Cu isteţime, reuşeşte să scape şi pleacă din nou în căutarea lui Rodrigo. Numai speranţa şi iubirea şi dau puterea să reziste într-o lume necunoscută şi plină de pericole. Ajutată de un italian şi de câţiva prieteni englezi, Gaviota reuşeşte să se întoarcă în Mexic, la o viaţă foarte diferită de ceea ce visase.

O viaţă în marele oraş unde domină ambiţia, ranchiuna şi minciuna, o viaţă care i-ar putea transforma în stană de piatră sufletul inocent care începuse mai demult călătoria spre fericire.

Distributie:
Angélica Rivera - Gaviota
Eduardo Yánez - Rodrigo
Sergio Sendel - Aarón
Chantal Andere - Minerva
Martha Julia - Isadora
Ana Patricia Rojo - Sofía
Fernanda Castillo - Daniela
Joaquín Cordero - Don Amador
Martha Roth - Doña Pilar
Jorge Vargas - Felipe
Irma Lozano - Constanza
Olivia Bucio - Fedra
Alejandro Tomassi - Bruno
Jaime Garza - Román
No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Re: Tequila cu suflet de femeie - Destilando amor

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 11:05 am

No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum