Vaduva Blanco - La viuda de Blanco

In jos

Vaduva Blanco - La viuda de Blanco

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 10:45 am


Regizori:Leonardo Galavis
Luis Manzo
Gen film:Drama

Cu ani în urmă, Alicia a fost acuzată de doña Perfecta Albarracín de Blanco (Zully Montero) că l-a omorât pe fiul ei, Amador (Martin Karpan), pe atunci soţul Aliciei şi tatăl celor doi copii. Într-o zi, Amador pur şi simplu a dispărut, iar asasinatul nu a fost niciodată dovedit, dar Doña Perfecta împreună cu avocatul ei, Laurentino Urbina (Eduardo Ibarrola), au făcut tot posibilul să o \nvinovăţească pe Alicia. Aceasta ajunge într-o închisoare de femei de unde este eliberată peste mulţi ani din lipsă de probe.

În tot acest timp, gemenii i-au fost încredinţaţi doñei Perfecta care i-a îndemnat să-şi plângă tatăl mort şi să-şi urască mama.

Pe drumul spre Trinidad, Alicia are un accident şi cu această ocazie îl cunoaşte pe Sebastián Blanco (Francisco Gattorno), singurul care o ajută. Acesta, cel mai curtat bărbat din zonă, se îndrăgosteşte la prima vedere de frumuseţea şi misterul Aliciei. |n aceeaşi seară, ea află că Sebastián este rudă cu Perfecta şi decide să rupă orice legătură care ar fi putut apărea între ei.

Doña Perfecta îi interzice Aliciei să-şi vadă copiii şi stârneşte toţi oamenii împotriva ei. Respinsă de toată lumea, Alicia devine protejata lui Justino Briñón (Flavio Caballero), numit “Vampirul”, un bărbat de temut printre toţi sătenii.

Văzând că apariţia acestei femei o afectează atât de mult pe mama lui, Sebastián se duce la Alicia şi îi cere să părăsească satul. Cu această ocazie descoperă că persoana vinovată de tragedia familiei sale este chiar femeia misterioasă de care el s-a îndrăgostit.

Cu timpul, Alicia, cunoscută drept “Văduva Blanco”, câştigă încrederea lui Sebastián şi se apropie din ce în ce mai mult de copiii săi, spre disperarea bunicii lor. Alicia şi Sebastián întrezăresc o speranţă pentru relaţia lor şi pentru găsirea fericirii alături de gemeni, dar sunt nevoiţi să lupte atât cu prejudecăţile prezentului, cu secretele trecutului cât şi cu apariţia unei persoane neaşteptate care va schimba vieţile tuturor.

Distributie:
Itatí Cantoral - Alicia Guardiola
Francisco Gattorno - Sebastián Blanco Albarracin
Zully Montero - Doña Perfecta Albarracin
Flavio Caballero - Justino Briñón
Alejandro Felipe Flores - Duván/Diego Blanco
Martín Karpan - Amador Blanco
Lilibeth Morillo - Haydée Blanco Albaracin
Zharik León - Illuminada Urbina
Eduardo Ibarrola - Laurentino Urbina
Michelle Jones - Teresa.
No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Re: Vaduva Blanco - La viuda de Blanco

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 10:47 am

No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum