Valentina grasuta mea frumoasa - Mi gorda bella

In jos

Valentina grasuta mea frumoasa - Mi gorda bella

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 10:38 am


Regizori:Luis Padilla
José Alcalde
Gen film:Drama

Valentina Villanueva Lanz (Natalia Streignard) este o tânără dulce, care este îndrăgită de toţi cei care o cunosc. S-ar putea spune că ea are tot ce-şi doreşte, mai puţin frumuseţea fizică. Valentina s-a refugiat în dulciuri pentru a-şi umple golul din suflet dar, cu timpul, a reuşit doar să-şi mărească trupul, să ia în greutate multe kilograme. Valentina este grasă, dar acesta nu a fost un obstacol pentru a se accepta pe sine şi a se place aşa cum este.

Valentina şi-a finalizat cu brio liceul, punând astfel capăt zilelor sale la internatul "Los Andes", unde a fost trimisă, de la vârsta de opt ani, de către Olimpia Mercouri (Hilda Abrahamz), soţia unchiului său, Juan Ángel Villanueva (Flavio Caballero). Valentina a fost trimisă la internat sub pretextul de a nu creşte sub influenţa negativă a mamei sale, Eva Lanz, care, după tragica moarte a soţului ei s-a refugiat în alcool, fiind "încurajată" de către "bine-intenţionata" Olimpia.

Cu timpul, Eva renunţă la băutură, graţie ajutorului sorei sale, Tza Tza Lanz (Emma Rabbe), care fiind convinsă de influenţa negativă, o scoate din casa familiei Villanueva şi reuşeşte să se relanseze ca şi cântăreaţă. Eva ajunge la festivitatea de absolvire a fiicei sale, radiantă şi elegantă. Dar soarta nefericită o va împiedica pe Eva să fie alături de fiica ei, Valentina, pentru că va suferi un tragic accident ce-i va aduce moartea. Familia hotărăşte ca Valentina să meargă să locuiască în reşedinţa Villanueva. Aici, ea va găsi dragoste şi ură, în acelaşi timp.

Dragostea vine fulgerător atunci când se reîntâlneşte, după mulţi ani, cu cel pe care îl crede verişorul ei, Orestes Mercouri (Juan Pablo Raba), fiul Olimpiei. Ura va apărea, treptat, în sufletul Valentinei, care trebuie să înfrunte injustiţia, umilinţele şi batjocura unei familii care nu o iubeşte. Ura ei va fi şi mai mare atunci când va înţelege că s-a comis o mare nedreptate cu părinţii ei, făcând lumea să creadă că aceştia sunt nişte beţivi, cu scopul de a-i elimina pentru a le fura moştenirea. Valentina va fugi din casa familiei Villanueva, căzând ulterior într-o depresie ce aproape o omoară...

Mătuşa ei, Celeste Villanueva (Amalia Pérez Díaz) o duce în Spania pentru a fi consultată de către cei mai buni medici. După doi ani, Valentina care este perfect sănătoasă, îşi termină studiile în publicitate. Moartea mătuşii sale Celeste îi provoacă durere şi indignare, ştiind că în ultimele momente ale vieţii sale, Olimpia s-a aflat alături de ea şi ca, prin mister, moştenirea Valentinei a dispărut. Grăsuţa hotărăşte să se întoarcă pentru a face dreptate şi pentru ca Olimpia Mercouri să fie trasă la răspundere pentru tot răul pe care aceasta l-a făcut familiei sale.

Distributie:
Natalia Streignard - Valentina Villanueva Lanz/Bella de la Rosa
Juan Pablo Raba - Orestes Villanueva Mercouri
Hilda Abrahamz - Olimpia Mercouri de Villanueva
Emma Rabbe - Tza Tza Lanz (Sása)
Norkys Batista - Chiquinquirá Lorenz Rivero (as Norkis Batista)
Marianela González - Pandora Villanueva Mercouri
Flavio Caballero - Juan Ángel Villanueva
Jerónimo Gil - Franklin Carreño
No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Re: Valentina grasuta mea frumoasa - Mi gorda bella

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 10:41 am

No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum