Victoria - Victoria

In jos

Victoria - Victoria

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 10:27 am


Regizori:Andrés Bermann
Rodolfo Hoyos
Gen film:Drama


După 25 de ani de căsnicie, Enrique o părăseşte pe Victoria şi se mută împreună cu amanta lui. Soţia înşelată, Victoria, nu este pregătită să-şi continue viaţa singură. Până la acest moment crucial din viaţa ei, Victoria s-a dedicat în totalitate căsniciei şi celor trei copii: Paula (Geraldine Bazán), de 22 de ani, Santiago (Ricardo Abarca), de 20 şi Mariana (Laura Perico), de 17. Durerea este cu atât mai mare cu cât cele două fete o învinovăţesc pentru că nu a fost în stare să îl reţină pe Enrique lângă ea, iar singurul sprijin al Victoriei este Santiago.
În mijlocul tuturor acestor întâmplări, în viaţa Victoriei apare Jeronimo (Mauricio Ochmann), un bărbat de 34 de ani care se îndrăgosteşte de ea şi vrea să îi demonstreze că viaţa nu se termină la 50 de ani, dimpotrivă, poţi oricând să o iei de la început.
Fără să îşi propună, Victoria se îndrăgosteşte de Jeronimo, iar la aflarea veştii, Enrique îi retrage sprijinul financiar până nu renunţă la relaţia absurdă pe care tocmai a început-o. Pentru a-şi păstra demnitatea, Victoria începe să se ocupe de trebuile gospodăreşti, să îşi asume nişte responsabilităţi care până atunci îi erau străine. În acel moment intră în afaceri şi începe să se ocupe de organizarea petrecerilor şi a evenimentelor importante din înalta societate.
După un început foarte greu, Victoria devine o femeie de afaceri de succes, iar iubirea pentru Jeronimo creşte pe zi ce trece. Dar problemele pe care trebuie să le înfrunte pentru a fi fericită sunt foarte multe: fiicele ei o învinovăţesc că a intrat într-o relaţie cu un bărbat mai tânăr, Enrique va face tot posibilul să se reîntoarcă la ea, iar fiul lui Jeronimo, Martin se opune acestei relaţii sperând că părinţii lui se vor împăca la un moment dat

Distributie:
Victoria Ruffo - Victoria Santiesteban de Mendoza
Arturo Peniche - Enrique Mendoza
Mauricio Ochmann - Jeronimo Ernesto Acosta
Géraldine Bazán - Paula Mendoza
Laura Perico - Mariana Mendoza
Ricardo Abarca - Santiago Mendoza
Margálida Castro - Mercedes 'Memé' de Santiesteban
Andrea López - Tatiana López
Javier Delgiudicce - Gerardo Cárdenas
No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Re: Victoria - Victoria

Mesaj  No NaMe la data de Joi Iun 02, 2011 10:29 am

No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum