La mana destinului - Beyaz Gelincik

In jos

La mana destinului - Beyaz Gelincik

Mesaj  No NaMe la data de Mier Iun 01, 2011 9:54 am


Regizor:Guzide Balci
Gen film:Drama

Omer Aslanbas (Erkan Petekkaya), un chipeş şi prosper om de afaceri din Adana, oraş situat în partea central-sudică a Turciei, conduce compania Aslanbas pe care familia lui o deţine de mai bine de 20 de ani.
El este personajul cu greutate din companie şi burlacul favorit al înaltei societăţi. Omer face parte dintr-o familie numeroasă şi este foarte atent când vine vorba de nevoile celor din jur. Familia lui deţine mai multe terenuri pe care se cultivă bumbac şi, pe lângă grija pe care o poartă familei, el este foarte ataşat şi de muncitorii care lucrează pe câmpurile cu bumbac, astfel că Omer nu este doar şeful, ci şi prietenul lor.
Cum o corporaţie este prosperă şi datorită angajaţilor pricepuţi, o mare contribuţie la succesul firmei o are tânăra Ceren (Sezin Akbasogullari). Ea lucrează ca inginer agricol la compania Aslanbas şi este foarte apreciată, fiind una dintre cele mai pricepute experte ale corporaţiei.
Ceren este o tânără frumoasă şi deşteaptă însă, sufletul ei ascunde o mare durere. Ceren era doar o fetiţă când, sub ochii ei, i-a fost omorâtă întreaga familie, întâmplare petrecută în urmă cu 20 de ani. Se pare că tocmai familia Aslanbas se face vinovată de acest lucru. Ceren s-a întemniţat în întuneric. Îşi caută plină de speranţă trecutul.
Prietena ei cea mai bună Diyar, de profesie avocat, o ajută să afle cât mai multe detalii despre această tragedie şi, tot ea o sfătuieşte să dea uitării această etapă neagră a vieţii ei, să înceapă o nouă viaţă, departe de firma la care lucrează. Ceren nu renunţă şi singurul ei scop va fi acela de a-i face să plătească pe adevăraţii vinovaţi de moartea familiei ei.
Ceren îl întâlneşte pe Omer, iar acesta este îngenuncheat de frumuseţea şi isteţimea ei. Între cei doi se va naşte o interesantă poveste de dragoste.

Distribuţie:
Erkan Petekkaya- Omer Aslanbas
Sezin Akbasogullari- Ceren Duru
Ismail Hacioglu- Mehmet Ali Aslanbas [Alis]
Tülin Özen- Meryemce Aslanbas
Betül Sahin- Gülizar Aslanbas
Seyda Sasmaz- Zeliha Karakucak
Ayçin Tuyun- Ceyhan Aslanbas
Altan Erkekli- Halil Aslanbas
Esra Kizildogan- Diyar
Olgun Simsek- Aziz
Sinan Albayrak- Melih
Mehmet Günsür- Mustafa Aslanbas
Mehtap Altunok- Nar
Selin Altay- Maria
Serif Sezer- Zehra Samu
Sebnem Zorlu- Yuli
Esra Ronabar- Bahar
Mine Erol- Aylin
Kadir Kandemir- Feyyaz
Ali Pinar- Cemal
No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Re: La mana destinului - Beyaz Gelincik

Mesaj  No NaMe la data de Mier Iun 01, 2011 6:12 pm

No NaMe
No NaMe
Admin

Mesaje : 162
Data de înscriere : 30/05/2011

Vezi profilul utilizatorului http://movies.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum